Local & global IOT connectiviteit

IoT connectiviteit, zorgt ervoor dat uw installaties, apparaten en sensoren communiceren via uw eigen mobiele internet toegang. Wij hebben de M2M, LTE-M, NB-IOT en LoRatechnologieën standaard in ons portfolio. Met ons portfolio aan IoT netwerken biedt JogerSales voor iedere toepassing de juiste mobiele data oplossing. Er wordt intensief samengewerkt met een partnerecosysteem inclusief de beste roaming contracten nationaal en internationaal.

Uitgangspunten

Het werkt overal ter wereld

JogerSales biedt dekking in meer dan 180 landen over de hele wereld en ondersteunt alle momenteel beschikbare netwerken: 2G, 3G, 4G, LTE-M, NB-IOT en LoRa. Met name de 2G, 3G en 4G netwerken zijn nog steeds een optimale oplossing als je nog niet klaar bent om over te stappen naar LTE M, NB-IOT of LoRa.

Het is compatibel met elke device

Alles wat u nodig heeft is een IoT simkaart, die overal ter wereld werkt en garant staat voor hoge prestatieniveaus voor elke behoefte. Onze simkaarten zijn beschikbaar in alle vormen: mini (2FF), micro (3FF), nano (4FF), sim-on-chip (MFF2 embedded), zowel standaard als industriële versies.

Verschillende abonnementen

JogerSales heeft concurrerende tarieven in alle landen over de hele wereld en biedt verschillende abonnemenstvormen: databundel (pooled), pay as you go / pay when use en staffels (unpooled). Bovendien kunt u varianten mixen en aanpassingen laten maken op basis van uw zakelijke behoeften.

Multinetwerk IOT simkaarten

JogerSales hanteert beveiligde multinetwerk IoT simkaarten, met meer dan 500 roamingpartners en biedt u ’s werelds grootste mobiele dekking, zodat uw IoT devices gegarandeerd internet toegang hebben. Het bijzondere van ons IoT-netwerk is dat het altijd in ontwikkeling is en ook op moeilijk bereikbare plaatsen beschikbaar is.

Bescherming van uw gegevens

Het gegevensverkeer wordt steeds intensiever, het aantal users, devices en dataverbruik neemt flink toe. JogerSales voldoet aan de hoogste internationale normen voor privacy en beveiliging van uw gegevens. Alle IoT data wordt veilig en encrypted getransporteerd volgens de GSMA richtlijnen.

IOT-connectiviteit altijd beschikbaar

De eisen welke organisaties en de maatschappij stellen ten aanzien van stabiliteit en continuïteit worden terecht steeds hoger. Dankzij de multinetwerk functionaliteit maakt de IoT-simkaart altijd verbinding met de provider met de sterkste netwerkdekking. Hierdoor kunnen wij 99,5% gegarandeerde servicebeschikbaarheid bieden.

Sim management systeem

Controleer uw IoT-simkaart verkeer vanaf een effectief en uitgebreid sim management systeem. U kunt op elke kaart een diagnose uitvoeren die informatie geeft over de huidige status. Warnings zijn voor u in te stellen die u op de hoogte houden bij specifiek simkaart gedrag. Ook zijn totaaloverzichten voor uw eigen administratie te downloaden.

API’s voor integraties

Alle controle- en beheerfuncties zijn beschikbaar via API’s (SOAP of REST API’s). U kunt uw gegevens van een externe applicatie openen en bewerken. Met behulp van de API’s kunt u veel van dezelfde taken uitvoeren die u kunt uitvoeren via de webinterface van onze sim management systemen.

Datadrempel en gebruikerswaarschuwingen

Stel de gebruikslimieten en gepersonaliseerde waarschuwingen in wanneer bepaalde drempels zijn bereikt, stel een maximale gebruiksduur in voor uw IoT-simkaart of stel een melding in voor wanneer een IoT-simkaart van hardware wordt verwisseld. Elke activiteit op uw IoT-simkaart kan worden geconfigureerd, aangepast en gecontroleerd.

Verbruiksgegevens en kosten

Beheer het verbruik van uw devices in realtime op wereldwijde schaal (zones). Bekijk de call detail records met alle specificaties over het verbruik. Eenvoudig inzicht in het sim management systeem in de hoeveelheid data, sms en voice verbruik en de kosten ervan. Ook zijn totaaloverzichten voor uw eigen administratie te downloaden.

Private APN

APN betekent Access Point Name en is een toegangspunt voor een device dat verbinding zoekt met het netwerk (internet). Wanneer u er voor zorgt dat een device met een private APN verbindt, zorgt u ervoor dat het device zich aanmeldt op een eigen beveiligde toegangspunt. JogerSales biedt zowel standaard als private APN’s aan.

IP-SEC VPN

IP-SEC is een standaard voor het beveiligen van het internetprotocol doormiddel van encryptie en/of authenticatie op al het dataverkeer. Met behulp van een IP-SEC VPN wordt al het dataverkeer van de IoT connectiviteit gecodeerd en doorgestuurd naar de cloud. Zo kan de cloud op een veilige manier via het internet worden benaderd door de devices.

IP-adres

JogerSales faciliteert zowel vaste private en public IP-adressen. Met een vast IP-adres hebt u altijd toegang tot uw bedrijfsnetwerk en kunt u uw devices benaderen. Wij leveren in de regel zoveel mogelijk private vaste IP-adressen, in verband met dat het veiliger, eenvoudiger en op een meer kostenefficiënte manier te beheren is.

Whitelisten

Whitelisting maakt IoT security eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is IP-adressen of FQDN’s goed te keuren en toe te voegen aan een APN acces list. Uw device mag en kan alleen maar met de opgevoerde IP-adressen en FQDN’s functioneren, alles buiten de APN access list wordt geblokkeerd.

Location Based Services

De IoT simkaarten kunnen worden gelokaliseerd via een geavanceerd en nauwkeurig triangulatiesysteem. De locatie wordt vastgesteld doormiddel van de afstand van het IoT device tot de zendmasten in de nabije omgeving. Voor LBS is er geen speciale hardware of software nodig om de locatiegegevens te bepalen.

eSIM

Het grote voordeel van een eSIM is dat u nooit meer een simkaart hoeft te vervangen, maar op zoek kunt gaan naar een ander profiel die u er over-the-air op laat configureren. U houdt zelf controle over via welke operator u wilt verbinden. Met de eSIM van JogerSales heeft u dus een toekomstbestendige connectiviteitsoplossing in handen.

iSIM

iSIM is een SIM geïntegreerd met de processorkern en codering van e eUICC in een cellular module of system on a chip (SoC). Geïntegreerde simkaarten zijn bedoeld om de tekortkomingen van de eSIM aan te pakken. Voordelen zijn: minder energieverbruik, minder footprint en dus lagere kosten. De iSIM heeft daarnaast ook een betere beveiliging.

Haal het beste uit de markt met JogerSales!

Wij staan klaar om u advies te geven over elk IoT abonnement!

Portfolio

M2M

M2M simkaarten geschikt voor alle toepassingen.

LTE M

Het LTE M netwerk is speciaal ontwikkeld voor IoT.

LoRa

LoRa WAN staat voor Low Range Wide Area Network.

NB-IOT

De dekking van NB-IOT is sterker dan een 2G-netwerk.

4G

Devices met hoog dataverbruik hebben 4G nodig.

5G

5G is gemiddeld tien keer sneller, 1 Gbps tot 10 Gbps.