SOS-mobielezorg

Een goed horloge met telefoon en GPS voor senioren!
En mocht er iets zijn? Via de SOS knop is hulp altijd dichtbij.

Speciaal ontwikkeld voor jong volwassenen en ouderen. Eenvoudige bediening van de functies SOS en telefoon door grote iconen op de touchscreen van het toestel. Via de app installeert u tot 10 telefooncontacten in het horloge. De drager van het horloge kan via de touchscreen kiezen wie het wil bellen en/of gesproken berichten versturen. Ook heeft dit horloge de mogelijkheid om zelf via het nummeriek toetsenbord nummers te bellen, bijvoorbeeld 112 in geval van acute nood. Extra handig is de stappenteller en de hartslagmeter op het horloge. Het horloge is comfortabel te dragen door de hoogwaardige kwaliteit van de lederen horlogebandjes.

Via de Nederlandse app hebben ouders, toezichthouders of mantelzorgers eenvoudig inzicht in de actuele GPS positieinformatie van het horloge en kunnen zij de functies zoals GEO Fencing, intercom, telefoonboek, wekker en de gesproken en geschreven berichtenservice bedienen. Uiteraard kunnen de app-houders ook bellen naar het horloge. Onbekende nummers worden standaard geweigerd door het horloge.

Wij voeren onze eigen GSM prepaid provider. De Simkaart is speciaal ontwikkeld voor gebruik in onze GPS horloges. Met deze Simkaart heeft u het voordeel van Europese dekking zonder extra kosten, scherpe tarieven en afrekening per seconde bellen (€ 0,0048) zonder starttarief. De Simkaart maakt gebruik van het T-mobile én het KPN netwerk. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende dekking. Via de app ziet u eenvoudig uw resterende bel en data tegoed en kunt u naar eigen inzicht uw prepaid tegoed opwaarderen en betalen via iDEAL.

Op deze manier dragen wij bij om Nederland veiliger te maken.

Lees meer over SOS mobiele-zorg en de mogelijkheden op de website ( de site opent in een nieuwe browser )

Comments are closed.