NIEUWS

                                                               Joger Sales Nederlandse distributeur van Gorilla-mobile.

Joger Sales heeft exclusiviteit verkregen van de Duitse firma Gorilla Electronics GmbH om het volgende product binnen Nederland te distribueren.

• Gorilla-mobile is uniek en wereldwijde door 4 octrooiaanmeldingen beschermd.
Met Gorilla®-mobile kunt u alles beveiligen: smartphone, desktop, laptop en tablet, zelfs uw koffer en handtas; Maak simpelweg een lus met de meegeleverde kabel, trek de sleutel eruit en klaar!

Neem alvast een kijkje op de website www.gorilla-home.nl

Bent u geïnteresseerd om het product in uw assortiment op te nemen?
Stuur ons een e-mail en wij sturen u deze graag de desbetreffende informatie op: info@jogersales.com

 

 


 

ehbc box3

Eerste Hulp Bij Communicatie ,,SOS-mobiele zorg”.

,,SOS-mobiele zorg’’ levert communicatie middelen die nodig zijn om hulpbehoevende mensen een zo zelfstandig mogelijk leven te laat leiden. Waarbij zij zich veilig en vrij voelen, met één druk op de knop is hulp altijd dichtbij, dag en nacht.

In de zorg wordt veel eerste hulp verleend. Van het luisteren naar het hart tot het schoonmaken en verzorgen van wonden. Zorginstellingen streven er naar om cliënten zo snel mogelijk te helpen en iedereen de beste zorg te geven. In de zorg loopt de Eerste Hulp vaak als een geoliede machine, waarom schort het dan nog wel eens aan de communicatie? Om te laten zien dat zorginstellingen en ,,SOS-mobiele zorg’’ meer overeenkomsten hebben dan gedacht ontwikkelden wij de Eerste Hulp Bij Communicatie kit op basis van persoonlijke alarmeringsystemen die in de zorg thuishoren.

”SOS-mobiele zorg” biedt uitkomst

Jij bent goed in wat je doet. En wij helpen graag dat aan de wereld te laten zien. Door persoonlijke alarmering van de patiënten kan er beter vooraf de juiste hulp worden ingezet. Hier door kan er efficiënt en effectief hulp op maat verleend worden. Wat de zorg ten goede komt en de patiënt een rustig en veilig gevoel geeft. Elke seconde telt als het om levens gaat.

Beschermt het imago

Door alle veranderingen in de zorg bestaat de kans dat de communicatie binnen de zorg in het gedrang komt. Om te blijven zorgen dat communicatie binnen de zorg de aandacht en zorg krijgt die zij verdient levert ”SOS-mobiele zorg” de Eerste Hulp Bij Communicatie. Door de juiste Eerste Hulp Bij Communicatie waarborg je het imago waar je jaren aan gewerkt hebt. Zo leveren wij de tools die er voor zorgen dat clienten zich veilig en vrij voelen ook buiten de zorginstelling. Door goede communicatie tools maken wij jouw zorg sterker.
Op deze manier dragen wij bij aan de uitdaging om de zorg in Nederland slimmer en efficiënter te gaan communiceren.

Een logische keuze voor mensen met een zorg behoefte.


Nieuwe vestiging kantoor Duitsland

kantoor duitsland

 Op 1 juni 2015 is onze vestiging in Duitsland een feit geworden.

JogerSales heeft na de eerste stap: het verkrijgen van het alleenrecht voor verkoop van “Wuzzi Alert in Duitsland”.

De tweede stap gezet: een vestigingskantoor in de Duitse plaats Emmerich am Rhein.

Met een kantoor op de eerste verdieping in het Business Center Emmerich, hebben wij een prachtige locatie gevonden in een fantastisch kantoren complex, die tevens goed bereikbaar is met de auto (er is voldoende parkeergelegenheid).

Naast ons kantoor in Emmerich am Rhein blijven wij uiteraard gevestigd op ons kantoor in Doetinchem. Adres, telefoonnummer van ons kantoor in Doetinchem blijven derhalve ongewijzigd.

Voor een bezoek aan onze vestigingen gelieve eerst een telefonische afspraak te maken.
De gegevens van onze Duitse vestiging zijn per 1 juni 2015:

Business Center Emmerich
Groendahlscher Weg 87
46446 Emmerich am Rhein

Tel.: +31 6 830 08 283
Deutschland

_____________________________________________________________________________________________________

 

wuzzi alert

Alleenrecht voor verkoop van Wuzzi Alert in Duitsland.

Joger Sales wordt de enige aanbieder in Duitsland van de Wuzzi Alert. De onderneming heeft daarvoor het alleenrecht verkregen waardoor er op dat vlak geen concurrentie op de markt te bespeuren valt, althans niet met deze mogelijkheden. Joger Sales heeft voor de Duitse markt als vestigingsplaats Emmerich gekozen om van daar uit de markt te bedienen. Wuzzi Alert is een Mobiele alarmering voor binnen én buiten, verbetert kwaliteit van leven voor mensen met een zorgbehoefte.

Wat de Wuzzi Alert kan, bestond tot voor kort eenvoudigweg niet. Het mobiele apparaatje heeft een knop waarmee automatisch contact kan worden opgenomen met familie, mantelzorger, alarmcentrale of bijvoorbeeld het verpleeghuis. Plaats krijgt men gesproken door, via GPS en kan gezien worden op smart Phone, tablet en deskstop. Mensen met dementie, epilepsie, ernstige beperkingen, kinderen met adhd, maar ook ouderen die wat slechter te been zijn en nog zelfstandig willen (of moeten) wonen; de doelgroep is even divers als omvangrijk. „Daarom moet het laagdrempelig en gebruiksvriendelijk zijn, marktklaar en veilig, betaalbaar en efficiënt. We hebben dat met zorgorganisaties, mantelzorgers, proefpersonen uitgebreid getest. Inmiddels maken in Nederland en Noorwegen zo’n duizend mensen gebruik van Wuzzi Alert, privé maar ook in combinatie met zorgorganisatie. Het systeem wordt gebruikt door cliënten van Thebe, Allerzorg, Stichting Welzijn Ouderen, Mezzo, Schakelring, Carint Reggeland en vele anderen. Voor zorgverleners is het een groot voordeel dat ze met dit systeem te allen tijde kunnen zien waar een cliënt is en in geval van nood snel kunnen handelen. Ook in het buitenland bestaat veel belangstelling voor Wuzzi Alert. In België begint het te komen, in Noorwegen wordt er al op grotere schaal mee gewerkt. Als het aan Joger Sales ligt wordt hier Duitsland aan toegevoegd. Ook wordt nagedacht over andere vormen en toepassingen. Bijvoorbeeld voor kinderen op een druk strand of verwerkt in een medisch alarm horloge.

Wuzzi Alert zorgt voor veel vrijheid en veiligheid voor de gebruiker, maar ook voor zijn sociale contactpersonen.
Voor meer informatie kijk dan op www.jogersales.com of neem contact met ons op het volgende nummer 06-83008283 of stuur email naar info@jogersales.com.

Comments are closed.