Gorilla-mobile

Gorilla®-mobile, het eerste echte alarmsysteem voor smartphones en tablets enz.

Wereldprimeur: Gorilla Electronics introduceert op de “Mobile World Congress 2015” in Barcelona, ​​de “Gorilla®-mobile”, het eerste echte alarmsysteem voor smartphones, tablets, laptop en notebook enz..Tevens is heeft Gorilla – Mobile de zilveren A’design award gewonnen, bij de internationale design competitie in Italië.

Gorilla®-mobile is pure hardware en vereist geen apps, geen cloud – simpelweg aansluiten en uw eigendom is beveiligd.

Gorilla®-mobile is uniek en wereldwijd door 4 octrooiaanmeldingen beschermd. Met Gorilla®-mobile kunt u alles beveiligen: uw koffer, handtas, fiets, laptop, notebook enz. Maak simpelweg een lus met de meegeleverde kabels, trek de unieke sleutel eruit en het alarm is geactiveerd.

Smartphones en tablets worden steeds vaker gestolen. In de meeste gevallen is het verlies een ramp, niet alleen omdat het waardevolle apparaat wordt gestolen, maar ook je contacten, WhatsApp chats, adressen, foto’s, video’s en andere persoonlijke gegevens. Smartphones of tabletten beschermen tegen diefstal is ook een actueel onderwerp in Europa. In Duitsland heeft de politie cijfers bekendgemaakt van de smartphone diefstallen waar een stijgende lijn te bespeuren is. In 2009 werden ongeveer 102.000 apparaten gestolen en dit aantal steeg naar 237.000 in 2013. In alleen al de eerste helft van 2014 al kwamen 100.630 meldingen binnen van gestolen apparaten. Gorilla®-mobile is een accessoire voor smartphones en tablets en beschermt deze tegen diefstal, zonder de noodzakelijke  apps of software te installeren. Dit prachtige product biedt een uniek design en een zeer eenvoudige functionaliteit. Gorilla®-mobile schept niet alleen een meerwaarde voor de consument, ook dealers kunnen profiteren van de verkoop van echte hardware.

Comments are closed.